Top cele mai bune soluții pentru iluminat casa – Cum să crești potențialul interiorului .

Top cele mai bune soluții pentru iluminat casa – Cum să crești potențialul interiorului .

De ce este important să cunoști toate noțiunile SmartDesign ?

De cele mai multe ori, v-ați confruntat cu o situație critică în ceea ce privește amenajarea corespunzătoare a spațiului din locuința dumneavoastră. Posibilitatea este să nu fi luatt în considerare cele mai importante aspecte care țin de Cromatică și Lumină Interioară.

Importanța culorilor

Culoarea are rolul de a deschide sau închide un spațiu, astfel culorile deschise vor mări substanțial locul existent, pe când cele reci le vor micșora și le vor oferi o anumită intimitate specifică. În consecință, pe ce anume dorim să ne axăm ? O locuință aerisită, cu un spațiu mare și o colometristică deschisă sau un spațiu închis, prezentând o intimitate pătrunzătoare ? Decizia dumneavoastră este foarte importantă deoarece Casa este locul unde relaxarea și starea de bine își fac simțită prezența. Sursa Led vă recomandă alegerea potrivită a ledurilor care vă iluminează căminul primitor în funcție de puterea, intensitatea și specificul becului.

Gama noastră largă de sisteme de iluminat vă decorează interiorul și totodată exteriorul Locuinței. Este important să faceți diferența dintre Lumină Rece ( ajută în distincția exactă a detaliilor și stimulează concentrarea ), Lumină Neutră ( lumină benefică, nu dezorientează și împovărează vederea ) și Lumină Caldă ( este recomandată folosirea ei în camerele de odihnă și relaxare ).

Intensitatea luminii

Un aspect foarte important este fluxul luminos, fiind prezent în descrierea fiecărui sistem de iluminat. Acesta reprezintă cantitatea totală de lumină produsă în toate direcțiile.

Intensitatea luminii face parte din fluxul luminos care se reflectă pe o suprafață. Trebuie să luați în considerare următoarele indicații cu privire la alegerea intensității potrivite pentru fiecare compartiment al casei :

  • Iluminat pentru citit – 500 ;
  • Bucătărie / Living – 250 – 350 ;
  • Hol – 70 ;
  • Baie – 150 ;
  • Scară – 30 ;

Luați în considerare intensitatea luminii care influențează cromatica din casa dumneavoastră. Această caracteristică o puteți regăsi pe fiecare cutie achiziționată, unde numărul de lumeni ( lm ) reflectă unitatea de măsura a fluxului luminos și indică cantitatea totală a luminii .

Sursa Led îți stă la dispoziție !

De ce becuri LED? Becurile LED vă vor impresiona prin funcționalitatea lor, viața lungă și diversitate. Acest tip de iluminat nu numai că reduce amprenta de carbon, dar, reduce și costurile de întreținere și de asemeni facturile de energie electrică.

Vizitați magazinul nostru online și faceți cumpărături în cele mai sigure condiții.

Calitatea ne aduce împreună . - Sursa Led.

Sursă Poze : Pexels