De ce sa alegem gama Professional de Sisteme Iluminat ?

Sa incepem !

Calitatea serviciilor si produselor Companiei Sursa Led poate fi observata in Magazinul Online pe care aceasta il detine si totodata in evenimentele de marketing care s-au raspundit de pe o zi pe alta mult mai repede decat se astepta. De ce incepem aceasta discutie in acest mod ? O intrebare interesanta , urmata de un raspuns sincer si fidel : calitatea si siguranta pe care noi le-am asigurat reprezinta cel mai important aspect privind inceputul unei colaborari sau al conexiunii digitale.

Ca si companie cu target de vanzare, suntem supra-saturati de piata care ne bombardeaza cu diferite advertising-uri si nu ne lasa sa alegem inteligent si sigur optiunea cea mai buna de cumparare. Ne asteptam din ce in ce mai des sa auzim tot ceea ce ne dorim si totodata suntem dezgustati de serviciile finale si produsul cumparat atunci cand il detinem fizic.

Sursa Led doreste doar sa isi multumeasca clientela prin serviciile bine-organizate si calitatea produselor ce le ofera inspre vanzare. Suntem raspunzatori de realizarea procesului complex de cumparare in mediul online, insa dorim sa prosperam doar prin ceea ce facem. De aceea, campaniile noastre de marketing nu sufoca si nu au intentii psihologice necunoscute, ci doar continut media si text interactiv, amuzant cu rolul de a lua legatura cu oamenii si de a purta diferite discutii pe diferite teme.

De ce becuri LED? Becurile LED vă vor impresiona prin funcționalitatea lor, viața lungă și diversitate. Acest tip de iluminat nu numai că reduce amprenta de carbon, dar, reduce și costurile de întreținere și de asemeni facturile de energie electrică.

  Schimbarea surselor de lumină este în prezent una dintre cele mai rapide și mai convenabile modalități de a reduce necesarul de energie al clădirilor noastre. Sursele de lumină cu LED-uri oferă economii incredibile de pană la 90% în comparație cu becurile clasice și 50% în comparație cu becurile cu economie de energie.

  Alte avantaje ale surselor de lumina cu LED, includ:

  Pornire instantanee de 100% din puterea luminii

  Degradare minimă a luminii

  Fără impact asupra sănătății umane (fără radiații UV sau infraroșii)

  Scăderea limitată a luminii

  Durată de viață de până la 100 de ori mai mare comparativ cu becurile clasice

  Fără conținut de plumb

  Mult mai rece, fără risc de arsuri

  Rezistență la rupere

  Alege-ne pentru a avea de unde alege!

  Ne aflăm la doar un click distanță de tine!

  Lasă-ne să facem lumină în casa ta primitoare!

Asadar, De ce becuri Sursa Led ? Deoarece furnizorul nostru principal este prestigioasa companie cehă TESLA Lighting, cu o istorie de 100 de ani. Este compania care a transformat iluminatul într-o adevărată artă, remarcându-se intens pe piața internațională în ultimele decenii.

              Istoria acestei companii, se gasește pe websiteul www.tesla-lighting.cz/en/ , de notat fiind faptul ca prima alternativă la becul clasic a fost tubul de curent alternativ cu economie de energie, inventat de Nikola Tesla pentru Târgul Mondial de la Chicago din 1893.

De ce sa alegem gama Proffesional de Sisteme Iluminat ?

UN RASPUNS LA FEL DE CORECT SI FIDEL – DE CE NU ?

Toate detaliile le puteti regasi pe website ul nostru Sursa Led. Cumpara inteligent. Cumpara Sursa Led.