Sursa Led – Iluminează-ți casa cu stil

De la cine să cumpărăm ?

Majoritatea persoanelor care au cumpărat din mediul online un produs au avut un impas. Întrebarea des-întâlnită pentru fiecare consumator a fost următoarea : Firma de la care cumpăr este o companie serioasă sau nu ? Această neîncredere se datorează persoanelor juridice care își fac reclamă abuzivă pe internet și derutează clientul într-un mod neadecvat. De cele mai multe ori, acest tip de instituții investesc foarte mulți bani în publicitate și își creează un fals Brand Awareness.

Sursa Led atestă toate certificatele de producție și documentația produselor pe care le vinde. De ce ? Clientul merită să se informeze calitativ și totodată să conspecteze toate detaliile produsului înainte de a-l achiziționa. După cum v-ați și informat, ați observat diversitatea gamelor pe care le avem și usurința cu care puteți naviga prin platforma noastră pentru a găsi ceea ce aveți nevoie .

Economii prin utilizarea becurilor noastre.

Sursa de lumină din casa dumneavoastră generează costuri importante . De aceea, nu trebuie să neglijați acest aspect. Becurile profesionale vă îmbunătățesc calitatea vieții. Din această afirmație putem înțelege o ușoară exagerare, însă dacă vă detaliem de ce anume , o să realizați că iluminarea casei într-un mod corespunzător este defapt o nevoie . Așadar, calitatea  înaltă a componentelor asigură disiparea optimă și economică a căldurii – vederea noastră poate fi compromisă în timp datorită unei surse proaste, slabe, neclară de lumină. Experții au parcurs un studiu de ani de zile , unde s-a demonstrat că mai mult de 30% din populație poartă ochelari după vârsta de 40 de ani deoarece iluminarea casei a fost de cele mai multe ori prost-menținută.

Becurile Sursa Led au o durată de viață de minim 25.000h, în funcție de categorie și specificație. În comparație cu becurile clasice, acestea au promis economii în fază inițială de aproximativ 70%. Degradarea minimă a luminii îmbunătățește semnificativ clarititatea vederii deoarece becurile Tesla nu conțin radiații UV sau infraroșii. Totodată, un aspect foarte interesent privind tehnologia ledului este inexistența plumbului și rezistența sa la rupere.

Cumpără acum becurile Led Tesla de la Sursa Led

Vă așteptăm în magazinul nostru online pentru achiziționarea becurilor de calitate. Conspectați politicile website-ului înainte de a cumpăra un produs. Atestăm cu încredere calitatea la un preț eficient.

Nu cumpăra mult și ineficient – Cumpără odată și bine! Sursa Led.