Diferența dintre lumina caldă și rece – Cum iluminezi casa corespunzător?

Ce anume trebuie să cunoaștem ?

Când îți decorezi casa, dincolo de mobilă și de celelalte obiecte, mai este un detaliu de luat în calcul pentru a beneficia de tot confortul. Iluminatul și accesoriile sale. Iar dacă scopul tău principal e să obții leduri calitative, de efect și ieftine, nu uita că mai este un aspect după care trebuie să te ghidezi! Sănătatea ochilor și a minții tale!

Lumina Rece

Știai că și lumina poate fi „rece”? Când becul sau lampa ta luminează într-o nuanță apropiată de albastru sau de alb, înseamnă că ai ales un led mai puțin intens pentru încăperea ta. Dar oare este recomandat acest tip de iluminat pentru fiecare loc? Ei bine, nu. Ține cont că lumina rece se potrivește în încăperile unde trebuie să te concentrezi mai mult la detalii: baie, birou, bucătărie.

Lumina Caldă

Dacă te-a surprins ideea că lumina este și rece,  sigur știai că deseori aceasta este caldă. Temperatura luminii crește atunci când folosești neoane, lustre sau lămpi ce iluminează în tonuri de galben-orange.  Unde este adecvat acest tip de iluminat, așa încât să nu-ți suprasoliciți vederea?  În spațiile destinate relaxării, cum ar fi holul, livingul sau dormitorul.

Aplică informații utile

Iluminarea casei tale nu este doar un moft, ci o necesitate! Doar tu o poți transforma într-o  sursă de confort și într-un filtru de protecție pentru vederea ta. Rece sau caldă, lumina se poate modifica în funcție de activitățile și de încăperile tale favorite! În orice caz, noi avem soluția perfectă pentru iluminatul corespunzător al casei tale: becurile de la Sursa Led. Ieftine, de calitate, cu un design superb și adaptate oricăror dorințe.

Informațiile oferite mai sus sunt studiate amănunțit  și nu au scopul de a dezinforma publicul.

Sursa Led îți stă la dispoziție !

De ce becuri LED? Becurile LED vă vor impresiona prin funcționalitatea lor, viața lungă și diversitate. Acest tip de iluminat nu numai că reduce amprenta de carbon, dar, reduce și costurile de întreținere și de asemeni facturile de energie electrică.

Vizitați magazinul nostru online și faceți cumpărături în cele mai sigure condiții.

Calitatea ne aduce împreună . - Sursa Led.

Sursă Poze : Pexels