Sănătatea prin lumina corectă a becului.

Citește principalele cauze dăunătoare / soluții &  beneficiază de REDUCERI.

Știai?

Iluminatul locuinței tale îți influențează sănătatea și ritmul biologic? Dacă nu, află că tipurile de iluminat și produsele folosite sunt strâns legate de melatonină ( „hormonul întunericului” responsabil de somn). De exemplu, atunci când ai nevoie să te concentrezi intens, este recomandat să utilizezi lumina rece ( lumina în tonuri de alb sau albastru), potrivită pentru încăperi precum baia, bucătăria sau biroul. Iar când vrei să te relaxezi în living sau în dormitor, este bine să utilizezi lumina caldă, adică LED-uri, lustre sau lămpi care se aprind în nuanțe de galben intens ori galben-orange. 


Cum putem să ne protejăm ?

Pentru a evita greșelile de iluminare care îți afectează sănătatea fizică și psihică, este esențial să fii informat! Ai în vedere că rezultatele becurilor LED trebuie să imite cât mai fidel lumina soarelui! Astfel, ele ar trebui reglate așa încât, pe timpul serii sau atunci când vrei să dormi, să stimuleze producerea de melatonină ( prin lumina calda). Ține cont de aceste sfaturi pentru a fi protejat!


Ce produse trebuie să cumpărăm ?

Dacă ții la iluminatul corect și implicit la sănătatea ta, nu face rabat de la calitatea produselor cumpărate! Ulterior, tratamentul pentru bolile cauzate de iluminarea greșită va costa mult mai scump! Specialiștii îți recomandă becuri sau lămpi LED cu putere reglabilă, adaptabile la necesitățile tale, din timpul zilei sau nopții. Folosește doar produse de marcă!


Calitatea nu este IEFTINĂ, dar are un PREȚ BUN !

Sănătatea ta nu este o opțiune, ci este datoria pe care o ai față de propriul organism. Iluminatul adecvat în toate situațiile face diferența dintre un om cu un ritm biologic normal și unul care suferă de grave dereglări. Primul pas în a te proteja este informarea. Al doilea, și cel mai important, constă în achiziționarea unor produse de iluminat calitative. În acest sens, noi recomandăm LED-urile vândute de SURSA LED. Compania are drept furnizor prestigioasa firmă cehă Tesla Lighting și vinde cele mai rezistente și mai moderne accesorii de iluminat! Decizia îți aparține. Iluminează cu stil și responsabil! 


Sursa Led îți stă la dispoziție !

De ce becuri LED? Becurile LED vă vor impresiona prin funcționalitatea lor, viața lungă și diversitate. Acest tip de iluminat nu numai că reduce amprenta de carbon, dar, reduce și costurile de întreținere și de asemeni facturile de energie electrică.

Vizitați magazinul nostru online și faceți cumpărături în cele mai sigure condiții.

Sursă Poze : Pexels