Sănătatea prin lumina corectă a becului.

Citește principalele cauze dăunătoare / soluții &  beneficiază de REDUCERI.

Știai?

Iluminatul locuinței tale îți influențează sănătatea și ritmul biologic? Dacă nu, află că tipurile de iluminat și produsele folosite sunt strâns legate de melatonină ( „hormonul întunericului” responsabil de somn). De exemplu, atunci când ai nevoie să te concentrezi intens, este recomandat să utilizezi lumina rece ( lumina în tonuri de alb sau albastru), potrivită pentru încăperi precum baia, bucătăria sau biroul. Iar când vrei să te relaxezi în living sau în dormitor, este bine să utilizezi lumina caldă, adică LED-uri, lustre sau lămpi care se aprind în nuanțe de galben intens ori galben-orange. 


Cum putem să ne protejăm ?

Pentru a evita greșelile de iluminare care îți afectează sănătatea fizică și psihică, este esențial să fii informat! Ai în vedere că rezultatele becurilor LED trebuie să imite cât mai fidel lumina soarelui! Astfel, ele ar trebui reglate așa încât, pe timpul serii sau atunci când vrei să dormi, să stimuleze producerea de melatonină ( prin lumina calda). Ține cont de aceste sfaturi pentru a fi protejat!


Ce produse trebuie să cumpărăm ?

Dacă ții la iluminatul corect și implicit la sănătatea ta, nu face rabat de la calitatea produselor cumpărate! Ulterior, tratamentul pentru bolile cauzate de iluminarea greșită va costa mult mai scump! Specialiștii îți recomandă becuri sau lămpi LED cu putere reglabilă, adaptabile la necesitățile tale, din timpul zilei sau nopții. Folosește doar produse de marcă!


Calitatea nu este IEFTINĂ, dar are un PREȚ BUN !

Sănătatea ta nu este o opțiune, ci este datoria pe care o ai față de propriul organism. Iluminatul adecvat în toate situațiile face diferența dintre un om cu un ritm biologic normal și unul care suferă de grave dereglări. Primul pas în a te proteja este informarea. Al doilea, și cel mai important, constă în achiziționarea unor produse de iluminat calitative. În acest sens, noi recomandăm LED-urile vândute de SURSA LED. Compania are drept furnizor prestigioasa firmă cehă Tesla Lighting și vinde cele mai rezistente și mai moderne accesorii de iluminat! Decizia îți aparține. Iluminează cu stil și responsabil! 


Sursa Led îți stă la dispoziție !

De ce becuri LED? Becurile LED vă vor impresiona prin funcționalitatea lor, viața lungă și diversitate. Acest tip de iluminat nu numai că reduce amprenta de carbon, dar, reduce și costurile de întreținere și de asemeni facturile de energie electrică.

Vizitați magazinul nostru online și faceți cumpărături în cele mai sigure condiții.

Sursă Poze : Pexels

Diferența dintre lumina caldă și rece – Cum iluminezi casa corespunzător?

Ce anume trebuie să cunoaștem ?

Când îți decorezi casa, dincolo de mobilă și de celelalte obiecte, mai este un detaliu de luat în calcul pentru a beneficia de tot confortul. Iluminatul și accesoriile sale. Iar dacă scopul tău principal e să obții leduri calitative, de efect și ieftine, nu uita că mai este un aspect după care trebuie să te ghidezi! Sănătatea ochilor și a minții tale!

Lumina Rece

Știai că și lumina poate fi „rece”? Când becul sau lampa ta luminează într-o nuanță apropiată de albastru sau de alb, înseamnă că ai ales un led mai puțin intens pentru încăperea ta. Dar oare este recomandat acest tip de iluminat pentru fiecare loc? Ei bine, nu. Ține cont că lumina rece se potrivește în încăperile unde trebuie să te concentrezi mai mult la detalii: baie, birou, bucătărie.

Lumina Caldă

Dacă te-a surprins ideea că lumina este și rece,  sigur știai că deseori aceasta este caldă. Temperatura luminii crește atunci când folosești neoane, lustre sau lămpi ce iluminează în tonuri de galben-orange.  Unde este adecvat acest tip de iluminat, așa încât să nu-ți suprasoliciți vederea?  În spațiile destinate relaxării, cum ar fi holul, livingul sau dormitorul.

Aplică informații utile

Iluminarea casei tale nu este doar un moft, ci o necesitate! Doar tu o poți transforma într-o  sursă de confort și într-un filtru de protecție pentru vederea ta. Rece sau caldă, lumina se poate modifica în funcție de activitățile și de încăperile tale favorite! În orice caz, noi avem soluția perfectă pentru iluminatul corespunzător al casei tale: becurile de la Sursa Led. Ieftine, de calitate, cu un design superb și adaptate oricăror dorințe.

Informațiile oferite mai sus sunt studiate amănunțit  și nu au scopul de a dezinforma publicul.

Sursa Led îți stă la dispoziție !

De ce becuri LED? Becurile LED vă vor impresiona prin funcționalitatea lor, viața lungă și diversitate. Acest tip de iluminat nu numai că reduce amprenta de carbon, dar, reduce și costurile de întreținere și de asemeni facturile de energie electrică.

Vizitați magazinul nostru online și faceți cumpărături în cele mai sigure condiții.

Calitatea ne aduce împreună . - Sursa Led.

Sursă Poze : Pexels