Furnizorul nostru principal este prestigioasa companie cehă TESLA Lighting, cu o istorie de 100 de ani. Este compania care a transformat iluminatul într-o adevărată artă, remarcându-se intens pe piața internațională în ultimele decenii.

              Istoria acestei companii, se gasește pe siteul www.tesla-lighting.cz/en/ , de notat fiind faptul ca prima alternativă la becul clasic a fost tubul de curent alternativ cu economie de energie, inventat de Nikola Tesla pentru Târgul Mondial de la Chicago din 1893.

               Abordarea creativă a companiei TESLA Lighting către inovație aduce  acestor  surse de lumină o gamă largă, folosind baze standard, care impresioneaza prin funcționalitatea lor, viața lungă și diversitate.

             Produsele LED TESLA Lighting oferă economii fundamentale de energie electrică, care pot ajunge până la 80% în comparație cu lumina clasică. Aceasta înseamnă o reducere semnificativă a emisiilor de CO2, fiind totodată ecologice, deoarece nu conțin substanțe periculoase precum mercur, plumb sau cadmiu.

              Produsele companiei dețin toate certificările europene. O echipă  de specialiști în tehnologie LED din Elveția, cu sediul în parcul tehnologic, gestionează inovațiile. Atât metodele lor de lucru, cât și materialele utilizate sunt prietenoase cu mediul, ecologice, economisind energie.

             Produsele LED TESLA Lighting sunt unele dintre produsele ecologice excepționale din lume. Becurile cu led au nevoie doar de o fracțiune din energia becurilor clasice, a lămpilor cu halogen, a tuburilor cu halogeni și a luminilor fluorescente.

TESLA Lighting oferă inovație tehnologică în propriile laboratoare de dezvoltare, oferindu-ne capacitatea de a furniza tehnologii LED avansate.

Atât metodele lor de lucru, cât și materialele utilizate sunt prietenoase cu mediul, ecologice, economisind energie.

               Un alt avantaj este faptul că becurile sunt diversificate, moderne, create după toate gusturile și necesitățile clienților de pretutindeni. Dar mai presus de orice, sunt produse ce rezistă chiar și în condiții extreme de temperatură.

              De aceea, produsele TESLA Lighting se caracterizează printr-o excelentă calitate și durabilitate, fiind adaptabile pentru o serie de produse asociate.

“Savings is the key!”

                                                                         TESLA LIGHTINGS

TESLA LIGHTNING

Furnizor Principal